Gegevens

PGB Verpleegkundige

Ellie Aben

WG plein 550 (vierde verdieping)
1054 SJ Amsterdam

Telefoon: 06-1637 6125
E-mail: info@element-5.nl

KvK 34262524
IBAN NL94ASNB0933007647
tnv P.J.J. Aben

Complementair Element-5.nl

    Bereikbaarheid

    Per tram: Vanaf Amsterdam CS of vanaf station Lelylaan. Neem tramlijn 1 en stap uit bij de halte Constantijn Huijgenstraat. Als je uitstapt, neem je de eerste straat rechts van de halte, dit is de 2de Constantijn Huijgenstraat. Loop nu de hele straat uit, recht voor je zie je het Amsterdams Ondernemers Centrumgebouw, het voormalige Wilhelmina Gastziekenhuis.

    Met de auto: Vanaf de Ring rond Amsterdam. Het WG-plein kun je vinden door op de ring rond Amsterdam A10 de afslag S106 (Osdorp/Centrum) te nemen en richting centrum te kiezen. Indien je de borden S106 blijft volgen, kom je op de Overtoom. Deze volg je, vrijwel tot het eind, tot de Constantijn Huijgenstraat, waar met witte borden met rode letters (ze hangen in de lantaarnpalen) de weg naar het AOC aangegeven staat. Op de kruising van de Overtoom met de Constantijn Huijgenstraat kies je bij de stoplichten links, de tweede straat (de eerste waar je daadwerkelijk in kunt rijden, de 2de Helmerstraat) wederom links. Aan het eind hiervan kies je rechts en zie je aan het eind van de straat het AOC liggen.

    Let op: in dit gebied geldt betaald parkeren tot 24.00 uur! Je hebt al snel een bekeuring te pakken. Parkeer dus liever in de parkeergarage voor het AOC-gebouw. Of trek anders in ieder geval een parkeerkaartje.

    Na 17.30 uur: ga naar de groene schuifdeuren aan de rechtervoorkant van het gebouw. Wij kunnen de deur niet van boven openen en halen je beneden bij de deur op.